Oπτικά πολυτελείας από όλο το κόσμο
ΑΘΗΝΑ  ●  ΠΕΙΡΑΙΑΣ x 2 ●  ΜΥΚΟΝΟΣ x 2
Στα καταστήματα Optique Boutique by Papadopoulos η σύγχρονη μόδα συναντά την απόλυτη φροντίδα ματιών. Για πέντε και πλέον δεκαετίες ανακαλύπτουμε και επιλέγουμε προσεκτικά συλλογές οπτικών που προέρχονται από κορυφαίους σχεδιαστές όλου του κόσμου. Ενσωματώνοντας τις νέες τάσεις της μόδας, την κορυφαία τεχνολογία και τα πιο πρόσφατα υλικά, εξασφαλίζουμε διαχρονικά την πλήρη ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών όρασης κάθε πελάτη.

Πως ξεκινήσαμε

ΟΙ BOUTIQUES ΜΑΣ

1965

Από το 1965 το κατάστημά μας στο Πειραιά έχει συνδέσει το όνομά του με την παροχή οπτικής φροντίδας και οπτικών ειδών υψηλών προτύπων και προδιαγραφών.

Με οικογενειακή παράδοση 50 και πλέον ετών, συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις και κορυφαίες επιλογές γυαλιών οράσεως, φακών επαφής και γυαλιών ηλίου, από τους πιο αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς.

2012

Το 2012 η Optique Boutique by Papadopoulos άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό της κοσμοπολίτικης Μυκόνου. Όραμά μας, η απόλυτη ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των επισκεπτών του παγκόσμιου αυτού τουριστικού προορισμού. Σήμερα, η μπουτίκ της Μυκόνου έχει εδραιωθεί στην συνείδηση του κοσμικού κοινού ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα καταστήματα πολυτελών και συλλεκτικών γυαλιών ηλίου και οράσεως παγκοσμίως.

2016

Η είσοδός μας στο εμπορικό τρίγωνο των Αθηνών έγινε το 2016 και αποτελεί το φυσικό επακόλουθο της καθιέρωσης του ονόματος «Optique Boutique by Papadopoulos» στην αγορά των οπτικών και της μόδας. Σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας, το αθηναϊκό κοινό και οι επισκέπτες της πόλης έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν γυαλιά ηλίου, οράσεως και εξειδικευμένα είδη από τους διεθνώς κορυφαίους οίκους μόδας και κατασκευαστές οπτικών.

2019

Την άνοιξη του 2019 ένα νέο, μοναδικό στο είδος του, concept store οπτικών γεννήθηκε στον Πειραιά. Εντός του ιστορικού κτηρίου του Δημοτικού Θεάτρου, το νέο μας κατάστημα συμβολίζει την πραγματικότητα μιας πόλης που αλλάζει δυναμικά. Με το τρίπτυχο «οπτικά-μόδα-lifestyle» το concept store της Optique Boutique by Papadopoulos έρχεται να δώσει απαντήσεις στις new statement αναζητήσεις της καινούργιας γενιάς. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για όσους αγαπούν να κατακτούν πρώτοι τα παγκόσμια trends της μόδας, πολύ πριν αυτά γίνουν μέρος της μαζικής αγοράς.

50+ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Πέρα από την προφανή τους αναγκαιότητα για να βλέπουμε, να μετακινούμαστε, να εργαζόμαστε… τα γυαλιά αποτελούν και ένα μοναδικό μέσο έκφρασης της προσωπικότητάς μας. Αντικατοπτρίζουν το ποιοι πραγματικά είμαστε ή το πως θέλουμε να μας βλέπουν… Γι’ αυτό πιστεύω ότι ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί - με έναν απολύτως διακριτικό τρόπο- να προβάλει την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας…

VIP DEMONSTRATION

H ομάδα της «Optique Boutique by Papadopoulos» σας παρέχει την δυνατότητα μεταφοράς και επί τόπου δειγματισμού των γυαλιών που επιθυμείτε στο χώρο σας (villa, yacht, hotel). Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διαθεσή σας -κατόπιν ραντεβού- για να σας εξυπηρετήσει.

Καλέστε μας για ραντεβού
ΜΥΚΟΝΟΣ
228 9077231
ΑΘΗΝΑ
210 3232277